Advertisement

Αδεδυ Απεργια - ΑΔΕΔΥ: ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ... - Με 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου απαντά η αδεδυ στην προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου.

Αδεδυ Απεργια - ΑΔΕΔΥ: ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ... - Με 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου απαντά η αδεδυ στην προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου.. Επομένως με στάσεις εργασίας και όχι με 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στο πλαίσιο της αυριανής 24ωρης απεργίας της αδεδυ ,του εκα και του παμε. Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να. Η αδεδυ εξαιρεί όσους εργαζόμενους εμπλέκονται στις πανελλήνιες εξετάσεις. Οπως ανακοινώθηκε, η εκτελεστική επιτροπή της. Εκτελεστικη γραμματεια νομαρχιακου τμηματοσ αδεδυ νομου φλωρινασ.

Εκτελεστικη γραμματεια νομαρχιακου τμηματοσ αδεδυ νομου φλωρινασ. «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Με 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου απαντά η αδεδυ στην προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου. Σε κάθε περίπτωση, οι νομικοί εκπρόσωποι της αδεδυ και του εκα αντέτειναν ότι ήδη έχει ληφθεί απόφαση να εξαιρεθούν από την απεργία οι ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών και οι υπάλληλοι του. Εξαιρούνται από την αυριανή απεργία οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται με τις πανελλαδικές.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ...
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ... from paidis.com
«το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλον τον δημόσιο τομέα για σήμερα, πέμπτη 17 ιανουαρίου, κήρυξε η αδεδυ με αίτημα «την άμεση απόσυρση του συστήματος. Μετά την ανακοίνωση της απεργίας. Όπως σημειώνει η αδεδυ η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την συγκεκριμένη ημέρα μετατρέπεται σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της. Εξαιρουνται απο την αυριανη απεργια οι εκπαιδευτικοι που εμπλεκονται με τις kανονικά θα διεξαχθούν αύριο οι πανελλαδικές εξετάσεις, παρά την 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η αδεδυ. Δεν μπορεί όμως και δεν πρέπει να θέσει σε κίνδυνο μια. Η αδεδυ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο τετάρτη (16.06.2021), δεύτερη μέρα των πανελληνίων εξετάσεων για τους μαθητές των γενικών λυκείων. Με 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου απαντά η αδεδυ στην προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου.

Εξαιρούνται από την αυριανή απεργία οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται με τις πανελλαδικές.

Όπως σημειώνει η αδεδυ η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την συγκεκριμένη ημέρα μετατρέπεται σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της. Η αδεδυ εξαιρεί όσους εργαζόμενους εμπλέκονται στις πανελλήνιες εξετάσεις. Η πλειοψηφία της αδεδυ και του εκ αθηνών άλλαξαν τη στάση τους και συμμετέχουν στην απεργία. Η αδεδυ προκήρυξε απεργία για τις 16 ιουνίου χωρίς να υπολογίσει τις εξετάσεις των μαθητών της τρίτης λυκείου. Φανατικά στο πλευρό της κυβέρνησης και των αφεντικών η γραφειοκρατική κλίκα της γσεε. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Αυτο βρηκα για την προηγουμενη. Η 24ωρη απεργία πέφτει πάνω στη 2η μέρα των εξετάσεων. Προηγούμενο άρθροτο σωματείο εργαζομένων δεη η «ενωση» συμμετέχει στην απεργία την τετάρτη 16 το σωματείο «σπάρτακος» συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της τετάρτης 16 ιουνίου. Έτσι, πήρε πίσω την αρχική απόφασή της. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Τι ανέφεραν στο δικαστήριο, όπου συζητείται η κατ'επείγουσα αγωγή του υπουργείου παιδείας. Εκτελεστικη γραμματεια νομαρχιακου τμηματοσ αδεδυ νομου φλωρινασ.

Δεν μπορεί όμως και δεν πρέπει να θέσει σε κίνδυνο μια. Εξαιρουνται απο την αυριανη απεργια οι εκπαιδευτικοι που εμπλεκονται με τις kανονικά θα διεξαχθούν αύριο οι πανελλαδικές εξετάσεις, παρά την 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η αδεδυ. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Μετά την ανακοίνωση της απεργίας. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλον τον δημόσιο τομέα για σήμερα, πέμπτη 17 ιανουαρίου, κήρυξε η αδεδυ με αίτημα «την άμεση απόσυρση του συστήματος.

ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ... ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ...
ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ... ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ... from lh5.googleusercontent.com
Η αδεδυ προκήρυξε απεργία για τις 16 ιουνίου χωρίς να υπολογίσει τις εξετάσεις των μαθητών της τρίτης λυκείου. Αναζητείται από την αστυνομία αγία βαρβάρα: «η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης ιουνίου τους «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Εξαιρουνται απο την αυριανη απεργια οι εκπαιδευτικοι που εμπλεκονται με τις kανονικά θα διεξαχθούν αύριο οι πανελλαδικές εξετάσεις, παρά την 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η αδεδυ. Σε κάθε περίπτωση, οι νομικοί εκπρόσωποι της αδεδυ και του εκα αντέτειναν ότι ήδη έχει ληφθεί απόφαση να εξαιρεθούν από την απεργία οι ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών και οι υπάλληλοι του. Η αδεδυ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο τετάρτη (16.06.2021), δεύτερη μέρα των πανελληνίων εξετάσεων για τους μαθητές των γενικών λυκείων. Όπως σημειώνει η αδεδυ η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την συγκεκριμένη ημέρα μετατρέπεται σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της. Επομένως με στάσεις εργασίας και όχι με 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στο πλαίσιο της αυριανής 24ωρης απεργίας της αδεδυ ,του εκα και του παμε.

Φανατικά στο πλευρό της κυβέρνησης και των αφεντικών η γραφειοκρατική κλίκα της γσεε.

Μετά την ανακοίνωση της απεργίας. Η αδεδυ, μετά τη διδασκαλική ομοσπονδία, καλεί σε 24ωρη απεργία και συγκέντρωση ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί προς ψήφιση στη βουλή. Φανατικά στο πλευρό της κυβέρνησης και των αφεντικών η γραφειοκρατική κλίκα της γσεε. Σύμφωνα με την αδεδυ από την αυριανή 24ωρη απεργία εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι υπάλληλοι του υπουργείου παιδείας. «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Η 24ωρη απεργία πέφτει πάνω στη 2η μέρα των εξετάσεων. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Τι ανέφεραν στο δικαστήριο, όπου συζητείται η κατ'επείγουσα αγωγή του υπουργείου παιδείας. Οπως ανακοινώθηκε, η εκτελεστική επιτροπή της. Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να. Η πλειοψηφία της αδεδυ και του εκ αθηνών άλλαξαν τη στάση τους και συμμετέχουν στην απεργία. Παρά την απεργία, την πέμπτη, οι εμβολιασμοί προχώρησαν κανονικά. «η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης ιουνίου τους «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο.

Έτσι, πήρε πίσω την αρχική απόφασή της. Προηγούμενο άρθροτο σωματείο εργαζομένων δεη η «ενωση» συμμετέχει στην απεργία την τετάρτη 16 το σωματείο «σπάρτακος» συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της τετάρτης 16 ιουνίου. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Η αδεδυ εξαιρεί όσους εργαζόμενους εμπλέκονται στις πανελλήνιες εξετάσεις. Η αδεδυ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο τετάρτη (16.06.2021), δεύτερη μέρα των πανελληνίων εξετάσεων για τους μαθητές των γενικών λυκείων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ... from www.piraeus365.gr
Σε κάθε περίπτωση, οι νομικοί εκπρόσωποι της αδεδυ και του εκα αντέτειναν ότι ήδη έχει ληφθεί απόφαση να εξαιρεθούν από την απεργία οι ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών και οι υπάλληλοι του. Προηγούμενο άρθροτο σωματείο εργαζομένων δεη η «ενωση» συμμετέχει στην απεργία την τετάρτη 16 το σωματείο «σπάρτακος» συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της τετάρτης 16 ιουνίου. Σύμφωνα με την αδεδυ από την αυριανή 24ωρη απεργία εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι υπάλληλοι του υπουργείου παιδείας. Αναζητείται από την αστυνομία αγία βαρβάρα: Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Φανατικά στο πλευρό της κυβέρνησης και των αφεντικών η γραφειοκρατική κλίκα της γσεε. Η αδεδυ προκήρυξε απεργία για τις 16 ιουνίου χωρίς να υπολογίσει τις εξετάσεις των μαθητών της τρίτης λυκείου. Η αδεδυ εξαιρεί όσους εργαζόμενους εμπλέκονται στις πανελλήνιες εξετάσεις.

«το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο.

Εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται στις πανελλαδικές. Σύμφωνα με την αδεδυ από την αυριανή 24ωρη απεργία εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι υπάλληλοι του υπουργείου παιδείας. Εξαιρουνται απο την αυριανη απεργια οι εκπαιδευτικοι που εμπλεκονται με τις kανονικά θα διεξαχθούν αύριο οι πανελλαδικές εξετάσεις, παρά την 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η αδεδυ. Η αδεδυ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο τετάρτη (16.06.2021), δεύτερη μέρα των πανελληνίων εξετάσεων για τους μαθητές των γενικών λυκείων. Η αδεδυ ανακοίνωσε μετά από νεότερη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, ότι θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου. «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Η πλειοψηφία της αδεδυ και του εκ αθηνών άλλαξαν τη στάση τους και συμμετέχουν στην απεργία. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να. Μία απαρχαιωμένη μορφή διαμαρτυρίας που το μόνο που καταφέρνει είναι η ταλαιπωρία. «η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης ιουνίου τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του. Η αδεδυ εξαιρεί όσους εργαζόμενους εμπλέκονται στις πανελλήνιες εξετάσεις. Προηγούμενο άρθροτο σωματείο εργαζομένων δεη η «ενωση» συμμετέχει στην απεργία την τετάρτη 16 το σωματείο «σπάρτακος» συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της τετάρτης 16 ιουνίου.

Posting Komentar

0 Komentar