Advertisement

Mersin Mut Yangın - Mersin'de Zeytinlik ve Ormanlık Alanda Yangın - Son Dakika / Yangın, yapıntı mahallesi'nde saat 13.00 sıralarında meydana geldi.

Mersin Mut Yangın - Mersin'de Zeytinlik ve Ormanlık Alanda Yangın - Son Dakika / Yangın, yapıntı mahallesi'nde saat 13.00 sıralarında meydana geldi.. Alınan bilgiye göre olay, mut ilçesine bağlı hacınuhlu mahallesi kozlar yaylasında kasap ve. 3 helikopter, 5 arozöz ve 1 su tankıyla müdahale edilen yangın vatandaşları tedirgin etmeye başladı. Derinçay mahallesindeki ormanlık ve makilik alanda başlayan yangına orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı ekipler ile mut #itfaiye grup. Mersin şehrinin mut başta olmak üzere tüm ilçe ve mahallelerine yangınla mücadele sistemleri yangınla mücadele sistemleri mut için ilçe ve mahalle seçiminizi yapın, hizmet tarih aralığını ve diğer. Mersin'in mut ilçesinde bugün öğle saatlerinde çıkan orman yangınında, 10 hektar kızılçam, katran ve i̇ledin ormanı zarar gördü.

İçel'in mut ilçesinde bir evde çıkan yangın maddi hasara neden oldu. Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı sertavul yaylasındaki ormanlık alanda çıkan yangına. Mersin'in mut ilçesinde çıkan orman yangınında ilk belirlemelere göre yaklaşık 70 dönüm alan yanarak zarar gördü. Mersin'in mut ilçesinde meydana gelen orman yangınında yangın rüzgar nedeniyle hızla yayılırken, 10 arozöz, 2 su tankeri, 1 helikopter ve 50 ekiple müdahale ettiği yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol. Mut'ta bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın, kısa sürede söndürüldü.

Samanlık Yangını Korkuttu - Son Dakika
Samanlık Yangını Korkuttu - Son Dakika from foto.sondakika.com
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı ortaköy'de mehmet şahin'e samanlıkta henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Mersin'in mut ilçesinde meydana gelen orman yangınında yangın rüzgar nedeniyle hızla yayılırken, 10 arozöz, 2 su tankeri, 1 helikopter ve 50 ekiple müdahale ettiği yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol. Alınan bilgiye göre olay, mut ilçesine bağlı hacınuhlu mahallesi kozlar yaylasında kasap ve. Mut ilçesinden geçen göksü irmağı kıyısında evlere yakın bölgede çıkan yangında yaklaşık 40 dönüm sazlık alan yandı. 12 şubat 2014 çarşamba 12:18. Mersin'in mut ilçesinde çıkan yangında 5 dönümlük çam ormanı zarar gördü.alınan bilgiye göre, beci mahallesi'ndeki çam ormanında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle. Yangın hala devam ediyor dedi. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında ölen ve yaralanan olmadı.

Mersin'in mut ilçesinde çıkan orman yangınında ilk belirlemelere göre yaklaşık 70 dönüm alan yanarak zarar gördü.

Tarih :25 temmuz 2021 pazar 14:40. Mersin'in mut ilçesinde bugün öğle saatlerinde çıkan orman yangınında, 10 hektar kızılçam, katran ve i̇ledin ormanı zarar gördü. Yangın hala devam ediyor dedi. Mersin'in mut ilçesinde çıkan orman yangınında, yaklaşık 15 hektar kızılçam, katran ve ladin ormanı zarar yangına, mut orman i̇şletme müdürlüğü ve mersin büyükşehir itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın tesisatı mut mersin firmaları. 27 may at 03:43 ·. En iyi 20 yangın tesisatı mut mersin firmasının iletişim bilgileri, ürünleri burada yer alıyor. Mersin'in mut ilçesinde çıkan orman yangınında, 15 hektar kızılçam, katran ve ladin ormanı i̇lçeye bağlı söğdözü yaylası, çağılpınar mevkisinde, henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Mersi̇n'in mut i̇lçesi'nde çıkan yangında ekin tarlası ve kayısı bahçelerinin bulunduğu 50 dönüm alan zarar gördü. Derinçay mahallesindeki ormanlık ve makilik alanda başlayan yangına orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı ekipler ile mut #itfaiye grup. Mersin'in mut i̇lçesi'ne bağlı yapıntı mahallesi kavaklı mevkiinde çıkan orman yangını, mahalle rüzgarın etksiyle yayılan yangın, mut orman i̇şletme müdürlüğü, mut belediyesi ve karaman. Mersin şehrinin mut başta olmak üzere tüm ilçe ve mahallelerine yangınla mücadele sistemleri yangınla mücadele sistemleri mut için ilçe ve mahalle seçiminizi yapın, hizmet tarih aralığını ve diğer. Alınan bilgiye göre, derinçay mahallesi'ndeki zeytin bahçesinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Derinçay mahallesindeki ormanlık ve makilik alanda başlayan yangına orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı ekipler ile mut #itfaiye grup. Alınan bilgiye göre, beci mahallesi'ndeki çam ormanında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın rüzgarın da. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı ortaköy'de mehmet şahin'e samanlıkta henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında ölen ve yaralanan olmadı. Mersin'in mut ilçesinde çıkan yangında zeytin ağaçları zarar gördü.

Mersin'in Mut İlçesinde Orman Yangını! Saat 16.00 ...
Mersin'in Mut İlçesinde Orman Yangını! Saat 16.00 ... from www.mersinhaber.com
Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı sertavul yaylasındaki ormanlık alanda çıkan yangına. Mut'ta bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın, kısa sürede söndürüldü. Mersin'in mut ilçesinde bugün öğle saatlerinde çıkan orman yangınında, 10 hektar kızılçam, katran ve i̇ledin ormanı zarar gördü. Mersin'in mut ilçesinde çıkan yangında zeytin ağaçları zarar gördü. İçel'in mut ilçesinde bir evde çıkan yangın maddi hasara neden oldu. Alınan bilgiye göre olay, mut ilçesine bağlı hacınuhlu mahallesi kozlar yaylasında kasap ve. Mersin'in mut ilçesinde çıkan samanlık yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü. Mersin'in mut ilçesinde çıkan samanlık yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Mut'ta bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın, kısa sürede söndürüldü.

Yangın hala devam ediyor dedi. Mersin'in mut ilçesinde çıkan samanlık yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü. Mersin'in mut ilçesinde kasap ve lokanta işletmesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Mut ve mutlular hakkında sosyal, siyasal, ekonomik yerel ve evrensel haber verir. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı ortaköy'de mehmet şahin'e samanlıkta henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Tarih :25 temmuz 2021 pazar 14:40. Mersin'in mut ilçesinde çıkan orman yangınında, 15 hektar kızılçam, katran ve ladin ormanı i̇lçeye bağlı söğdözü yaylası, çağılpınar mevkisinde, henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı. İçel'in mut ilçesinde bir evde çıkan yangın maddi hasara neden oldu. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı ortaköy'de mehmet şahin'e samanlıkta henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 12 şubat 2014 çarşamba 12:18. Mersin'in mut ilçesinde çıkan orman yangınında, yaklaşık 15 hektar kızılçam, katran ve ladin ormanı zarar yangına, mut orman i̇şletme müdürlüğü ve mersin büyükşehir itfaiye ekipleri müdahale etti. Derinçay mahallesindeki ormanlık ve makilik alanda başlayan yangına orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı ekipler ile mut #itfaiye grup. Mersin'in mut ilçesinde çıkan samanlık yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Mersin'in mut ilçesinde çıkan samanlık yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü. 27 may at 03:43 ·. Mut ilçesinden geçen göksü irmağı kıyısında evlere yakın bölgede çıkan yangında yaklaşık 40 dönüm sazlık alan yandı. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı ortaköy'de mehmet şahin'e samanlıkta henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Mut'ta bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın, kısa sürede söndürüldü.

Mersin'de kız meselesi yüzünden tartıştığı genci bıçakladı
Mersin'de kız meselesi yüzünden tartıştığı genci bıçakladı from www.cukurovaexpres.com
Mersin'in mut ilçesinde meydana gelen orman yangınında yangın rüzgar nedeniyle hızla yayılırken, 10 arozöz, 2 su tankeri, 1 helikopter ve 50 ekiple müdahale ettiği yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın güçlükle kontrol altına alınırken, 9 arozöz, 1 yangın helikopteri. Mersin'in mut ilçesinde çıkan yangında 5 dönümlük çam ormanı zarar gördü.alınan bilgiye göre, beci mahallesi'ndeki çam ormanında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle. Mut'ta bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın, kısa sürede söndürüldü. Mersin'in mut i̇lçesi'ne bağlı yapıntı mahallesi kavaklı mevkiinde çıkan orman yangını, mahalle rüzgarın etksiyle yayılan yangın, mut orman i̇şletme müdürlüğü, mut belediyesi ve karaman. Mersin sondakika haberleri mut ilçesinde çıkan bahçe yangınında, kayısı ve zeytin ağaçları zarar gördü. 3 helikopter, 5 arozöz ve 1 su tankıyla müdahale edilen yangın vatandaşları tedirgin etmeye başladı. Yangın tesisatı mut mersin firmaları.

Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın güçlükle kontrol altına alınırken, 9 arozöz, 1 yangın helikopteri.

Mersi̇n'in mut i̇lçesi'nde çıkan yangında ekin tarlası ve kayısı bahçelerinin bulunduğu 50 dönüm alan zarar gördü. Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı sertavul yaylasındaki ormanlık alanda çıkan yangına. Mersin'in mut ilçesinde yaşlı çiftin yaşadığı evde yangın çıktı. Mersin'in mut ilçesinde çıkan orman yangınında, 15 hektar kızılçam, katran ve ladin ormanı i̇lçeye bağlı söğdözü yaylası, çağılpınar mevkisinde, henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Alınan bilgiye göre olay, mut ilçesine bağlı hacınuhlu mahallesi kozlar yaylasında kasap ve. 3 helikopter, 5 arozöz ve 1 su tankıyla müdahale edilen yangın vatandaşları tedirgin etmeye başladı. Mut ve mutlular hakkında sosyal, siyasal, ekonomik yerel ve evrensel haber verir. Mersin'in mut ilçesinde çıkan orman yangınında ilk belirlemelere göre yaklaşık 70 dönüm alan yanarak zarar gördü. Mut ilçesinden geçen göksü irmağı kıyısında evlere yakın bölgede çıkan yangında yaklaşık 40 dönüm sazlık alan yandı. Mut'ta bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın, kısa sürede söndürüldü. Alınan bilgiye göre, derinçay mahallesi'ndeki zeytin bahçesinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangın hala devam ediyor dedi. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında ölen ve yaralanan olmadı.

Mersin'in mut ilçesinde yaşlı çiftin yaşadığı evde yangın çıktı mersin yangın. Derinçay mahallesindeki ormanlık ve makilik alanda başlayan yangına orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı ekipler ile mut #itfaiye grup.

Posting Komentar

0 Komentar